O platformi Podcast.HR

Web Podcast.HR je agregator podcasta u Hrvatskoj. Podcasti su nastali kao distribuirana platforma gdje je informacije o sadržajima slobodno šire, te je stoga moguće skupiti ih na jednom mjestu u ovakvom agregatoru. To čak uključuje i YouTube-podcaste, te je jedinstveni način na koji možete slušati podcaste koji su "samo" na YouTubeu putem aplikacija za podcaste.

Podcast.HR je i inicijativa i usluga Ivana Vorasa, jednog od voditelja Surovih Strasti, broj 1 podcasta u regiji za business & lifestyle, gdje zajedno sa Sašom Tenodijem od 2017. donosimo razgovore sa zanimljivim ljudima iz svijeta biznisa. Agregator Podcast.HR je dio načina na koji želimo potaknuti i pomoći podcast zajednici i podcast kulturi, te privući što više slušatelja i gledatelja na ovaj format sadržaja.

Korisni linkovi:

Pogledajte još i usluge koje vam možemo pružiti kao autori, voditelji i organizatori podcasta, te u našim drugim profesionalnim domenama.

Uvrštavanje podcasta

Uvrštavanje podcasta na platformu je na diskreciji voditelja platforme. Minimalni uvjeti za uvrštavanje podcasta na platformu su:

O autoru

Dr. sc. Ivan Voras, dipl. ing. je freelancer i poduzetnik koji se ponosi širinom projekata koje je napravio, a ima praktična iskustva od tehnologija Bitcoina i blockchaina do dizajna hardverskih rješenja za uređaje za Internet of Things. Trenutno vodi startup "Equinox Vision" koji premijerno u svijetu stvara platformu za proširenu stvarnost (augmented reality).

Dugo godina je proveo kao akademski građanin na FER-u zbog sklonosti istraživanju i razvijanju novih tehnologija, te gušta smišljati rješenja za postojeće i nepostojeće probleme. Svakodnevno radi s međunarodnim timovima developera i istraživača, te se nada jednom imati vremena da ostvari sve one ideje koji mu stalno bježe na kraj ToDo liste.

U slobodno vrijeme bavi se pisanjem i fotografijom, te laganim sportovima, i bar jednom tjedno pomisli kako bi bilo super uhvatiti kist i naslikati što vidi s prozora. Gurman i networker. Ovisno što piše na vagi hedonist ili stoik.

Pitajte me za preporuke podcastova za slušati!

Kontakt e-mail (koji se može koristiti i ako želite da se vaš podcast uvrsti ovdje): ivoras@gmail.com

(c) 2024 PODCAST.HR, Ideja na kvadrat d.o.o.